Askesmykker

askesmykker

Det er blevet meget populært med smykker og smykkesten med aske, hår eller pels fra vores afdøde kæledyr, som et evigt bånd. 

Udbuddet af professionelle som bearbejder aske til askesmykker er meget stor og vi anbefaler derfor, at man selv finder den kunstner, som man gerne vil have til at lave et askesmykke.

Vi tager gerne aske fra til askesmykker. Dette sker uden ekstra omkostninger. Ønsket om aske til smykke skal blot noteres på den label der følger dyret.

Vi anbefaler...

By Mette P

Mette har gennem de sidste 12 år arbejdet med glas (floatglas). Alle Mettes glasperler og smykker er håndlavede. Et af Mettes helt særlige Forglem Mig Ej Smykker, smykker hvor aske fra kremeret kæledyr eller hår kan indgå.

Læs mere på bymettep.dk

Mindiamant

Mindiamant skaber diamanter af carbon udvundet fra aske eller hår. På den måde kan du designe en helt enestående personlig diamant, som skaber et uendeligt bånd til den eller de du holder af. Vælg en farve som minder dig om deres smukke øjne eller unikke personlighed. 

Hvert eneste lyspunkt i vores liv fortjener at blive til en diamant. Hvert eneste tab af en vi elsker fortjener at blive mindet. Hver eneste kærlighedshistorie fortjener at leve og stråle for evigt. 

Læs mere på mindiamant.dk